​Telefonnummer: 97 320 320

Om os​

Niller

Niller er ejer af Styr På Dyr og har været med siden Styr På Dyr slog dørene op første gang 1/4 2007.

Niller er ansvarlig for akvarieafdelingen og har mange års erfaring med fiskehold. Han har en meget bred viden omkring fiskearter og stor erfaring indenfor opdræt og fiskesygdomme. Herudover har han en stor og bred viden indenfor dyrehold generelt.

Sammen med familien har han desuden derhjemme et lille hyggeopdræt af kaniner - primært dværgvæddere, løvehoved og hermelin.

Karoline

Karoline har været i butikken siden foråret 2016 og startede som elev 1/9 2016.

Karoline  har en stor interesse for gnavere og har 2 kælerotter - de skal opleves for selv en som ikke er til rotter kan ikke stå for disse 2 tamme rotter som elsker selskab.

Kristina

Weekendafløser

Christoffer Mark

Christoffer er startet som elev 1/5 2017

Christoffer har stor erfaring indenfor fisk - alt fra selskabsfisk, discus til vildtfanget. Derudover har han stor erfaring indenfor gnavere​.

Line

Line er udlært hos Styr På Dyr og har nu været i butikken siden maj 2015. Line er specialist i hunde og har trænet og arbejdet med hunde inden hun kom til Styr På Dyr. Line har desuden også stor erfaring indenfor krybdyr, gnavere mv.

Jakob

Jakob er ansat som butiksmedhjælper til at passe dyrene. Jakob har stor interesse i dyr og vi er meget glade for at have fået Jakob som en del af vores team.

Du kan læse mere om Jakob HER

Ring

På tlf: ​97 320 320

Adresse

Løven 79, 200 Aalborg SV