​Telefonnummer: 97 320 320

Kunne I tænke jer en fed oplevelse med dyr, så se med her!

Vi har fire forskellige tilbud man kan benytte sig af, så hvad enten det er en fødselsdag, konfirmation, polterabend, eller bare en helt almindelig hverdag. Så står vi klar med en oplevelse i dyrenes tegn!

Vi kommer hjem til jer!

Vi planlægger sammen hvor og hvornår det skal være, I er også selv med til at bestemme hvilke dyr vi skal have med. Vi kan dog af alle gode grunde kun have de dyr med som vi har i butikken, på den givende dag. Skulle man være i tvivl om hvilke dyr vi skal have med, så kan vi nemt finde de helt rigtige til jeres arrangement ved hjælp af nogle få stikord. Ofte sidder vi i en rundkreds på gulvet, og her vil dyreformidleren sende et dyr rundt ad gangen, mens der bliver delt viden om dyrene, samt svaret på spørgsmål. Alle som har lyst får lov at holde dyrene. Der vil typisk være omkring 7 dyr med, og arrangementet vare ca. 1 time

PRIS: 2000,- (OBS: Der vil være et transporttillæg på 6 kr. pr. km.)

I kommer ud til os!

Dette arrangement er lavet til én person med gæster. Her har vi 5 spande, som man ikke kan kigge ned i, man kan kun sætte armen derned. Vi har gemt en tyver i spanden, finder man den, så må man beholde den. Det er helt ok at kalde en gæst op til spandene, hvis man har brug for hjælp. Dernæst har vi en følekasse, man kan ikke selv se hvad der er i føle kassen, men gæsterne kan. Her skal man prøve at gætte hvilket dyr der er i kassen, er det for svært, må gæsterne komme med praj. Arrangementet tager typisk 1 time.

PRIS: 1000,-

Hvis man bedst kan lide ro omkring sig!

Det er ikke alle der får den samme fede oplevelse, når der er mange omkring en. Så her har man muligheden for at komme alene, eller sammen med sin familie. Det er også ok at tage en bedste ven med, hvis man føler det giver en bedre oplevelse. Her vil man gå rundt med en dyrepasser, og få en fed oplevelse med dyrene i vores butik. Vi aftaler nærmere på forhånd, nogle af de ting der skal ske. Det er bl.a. vigtigt, så vi kan planlægge ugens fodre rutiner, så de kommer til at passe med dit besøg. Det er nemlig ikke alle vores dyr som spiser hver dag. Arrangementet vare ca. 30 min.

PRIS: 500,-

De helt store arrangementer!

Skulle du have brug for vi kommer til et langt større arrangement, så kan vi også klare det. Her skal vi venligst bede om et opkald, da større arrangementer kan variere meget. Her har vi før deltaget på skoler, i børnehaver, biblioteker samt messecentre og store firma arrangementer.

Ring

På tlf: ​97 320 320

Adresse

Løven 7, 9200 Aalborg SV